e-Health

Search for term:

Täckningsbidrag
Definition:

Bidraget marginal kan definieras som överskottet av nettointäkter över kostnaderna tydligt inneburit utan kostnadsfördelning. Täckningsbidrag Jag är beräknas genom att det i proportion till kostnaderna för försäljningen (produkt kostnader) från nettointäkten. Täckningsbidrag Jag visar hur mycket de enskilda artikel, produkten m.m. bidrar till omfattande struktur kostnaderna för en verksamhet samt mot vinst. Det är måttstocken för att bedöma en produkts lönsamhet.

Taloudellinen lisäarvo
Definition:

Kannattavuus kuva, joka osoittaa, että osake-ja / tai sidosryhmien miten johto pystyi luomaan arvoon, joka on. Ennen kaikkea EVA pitäisi johtaa kannattavuuden haltijoille, mutta se on myös suorituskykyä toimenpide johtajille, koska EVA on tarkoitus voittaa pulaa kannattavuuslukujen kuten ROI joka vuosi. Johtajat, jotka sijoittavat tulevaisuuden yritys saada pienempi ROI-prosenttiosuudet ovat lyhyellä aikavälillä, koska ne ovat poistot ja kiinteät kustannukset kantaa. Arvoa luodaan, kun ero toteutua kannattavuutta ja markkinasuuntautunut pääomakustannukset on positiivinen. Aivan samoin kuin osakkeenomistajien pääoman kustannukset lasketaan käyttäen WACC-kaavaa [Painotetut keskimääräiset kustannukset Capital]. Asiaa voitto on voitto verojen jälkeen, mutta ennen vähennetty edun, joka on Liikevoitto jälkeen (oikaistu) Verot [NOPAT], verrattuna Liikevoitto Vastaavaa [NOA]. Jos haluat ottaa investointeja tulevaisuuden organisaation huomioon, tutkimusta ja kehitystyötä, markkinointi ja tuotteiden käyttöönotto on lisätty edellä voitto ja sitten poistamattomasta usean vuoden ajan. Tuloksena poistot on sitten vähennetty voitto kuva. Tämä johtaa siihen, että korkea-voiton määrää, mikä edellyttää, että vastaavat vero tilavuus on mukautettava. Seuraavaa kaavaa on siis tuloksena: EVA = NOPAT - WACC × NOA joka voi näin myös kuvattu ylijäämä voitto yli WACC.

Talousarvio
Definition:

Rahoitussuunnittelu tarkoituksena on ylläpitää likviditeettiä ja vakautta liiketoiminnaan. Yli vuoden kestävä aikana, jonka tehtävänä on kehittää suhdet omaan pääomaan ja ulkopuoleen pääomaan (stabiilisuus), kun otetaan huomioon investoinnit, joiden tehtävänä ja tavoitteena on yrityksen tehtävänmäärittely. Joten ajatus on otettava huomioon se, että onko tulevaisuuden yritys on pystynyt rahoittamaan kun jäljellä liuotinta. Lisäksi yhden suunniteltavan asia, mitä varoja tarvitaan ja kun varainhoitovuodessa - ja jos nämä keinot ovat peräisin - ja milloin. Suunniteltu rahavirtalaskelmaa on oikein väline tähän (rakenteellisten ja strategisten likviditeetin suunnittelu).

Tarifa por servicio
Definition:

Un método de pago que consiste en que el paciente paga al proveedor de atención médico por cada uno de los servicios recibidos.

Tarjeta de memoria de flash
Definition:

Un dispositivo portátil de almacenamiento electrónico que utiliza un chip semiconductor para retener información. Un método muy práctico para mover datos entre ordenadores.

Tarjeta Sanitaria Europea
Definition:

Tarjeta individual que certifica el derecho de su titular a recibir las prestaciones sanitarias que sean necesarias de forma gratuita o por un precio bajo, durante una estancia temporal en cualquiera de los países integrantes del Área Económica Europea y Suiza. La asistencia sanitaria se recibe en igualdad de condiciones con los asegurados del país al que se desplaza.

Tasa interna de rendimiento
Definition:

Una herramienta de toma de decisiones de inversión utilizada para comparar la factibilidad de diferentes opciones de inversión.

Tasso di sconto
Definition:

Tasso d’interesse utilizzato per convertire somme da ricevere in futuro in valore attuale.

Tasso interno di remunerazione
Definition:

Tasso di sconto che equipara i flussi dei costi nel tempo e il reddito sugli investimenti. Misura la probabilità degli investimenti.

Tavallinen, totuttu ja järkevä takaisinmaksu
Definition:

Järjestelmän vakuutuksen korvaus, jonka mukaan kolmanteen osapuolen maksajien rajoittaa maksu enintään useita rajoituksia, jotka ovat sijoittautuneet.

Tavoite
Definition:

Yksi tavoite on pyrkinyt-tulevaa valtiota, joka on täsmällisesti määritelty niiden sisällön, ajan ja laajuuden. Voidaan myös huomioon tavoiteen seurauksena halutaan saavuttaa.

Tavoiteohjelmointi
Definition:

Ohjelmoinnin tavoite on menetelmä, jolla on olemassa hierarkkisen päätöksenteon alkaen perusteiden mukana ensisijaisesti seuraa perusteiden mukana toisena painopisteenä jne.

Tavoitteiden alitus
Definition:

Saavuttamisen alle optimistisesta vaatimuksia tavoitteita

Taxa pentru realizarea unui serviciu
Definition:

O metoda de plata in care fiecare furnizor este platit pentru fiecare procedura sau serviciu furnizat unui client.

Techniky rozhodovacej analýzy
Definition:

Metódy analýzy viackriteriálneho problému optimalizácie slúžiacej na rozhodovanie.

Techniky rozhodovací analýzy
Definition:

Metody analýzy vícekriteriálního problému optimalizace sloužící k rozhodování.

Tecnica di Analisi Decisionale
Definition:

Metodo di analisi dei problemi di ottimizzazione su più criteri nel processo decisionale.

Tehnici de analiza decizionala
Definition:

Metoda de analiza a problemelor de optimizare multicriteriale de luare a deciziei.

Tehokas ratkaisu
Definition:

Yhden haluamasta ratkaisuista optimointiehdotuksen monikriteerejen ongelma

Tekemällä oppiminen
Definition:

Käytös on valvottava sen seurauksista. Myönteisistä tapahtumista, jotka tapahtuvat sen jälkeen, kun käyttäytyminen vahvistaa tai lisätä käyttäytymistä. Negatiiviset tapahtumat, jotka ovat tapahtuneet sen jälkeen kun käyttäytyminen rangaista tai vähentää käyttäytymistä.

Displaying results 1 to 20 out of 131

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Next >

Valid XHTML 1.0 Transitional
Blind Friendly Web