e-Health

Search for term:

Teoria di confronto sociale
Definition:

Teoria psicologica sociale secondo la quale un individuo confuso sul proprio stato emotivo, si rivolge ad altri per interpretare la situazione.

Teoría social cognitiva
Definition:

Un modelo general de conducta enfocado en estudiar los efectos que tiene el entorno social y la cognición en la conducta.

Teoria social cognitiva
Definition:

Teoria social cognitiva sugereaza ca personalitatea este întotdeauna un produs al interactiunii dintre organism si mediu. Unitatile de analiza în teoria social cognitiva sunt structurile si procesele cognitive care genereaza comportamentele. Variabilele personale sunt derivate din întelegerea acestor mecanisme si procese cognitive care influenteaza functionarea individului în toate aspectele sale: motivational, emotional si comportamental.

Teória sociálneho porovnávania
Definition:

Sociálna psychologická teória, ktorá predpokladá, že keď sa ľudia vo svojom vnútornom stave nevyznajú, obracajú sa na iných, aby si mohli situáciu objasniť.

Teoria socio cognitiva
Definition:

Modello generale di comportamento che enfatizza gli effetti dell’ambiente sociale e delle cognizioni sul comportamento e viceversa, gli effetti del comportamento sull’ambiente e le cognizioni.

Teória zdôvodnenej činnosti
Definition:

Sociálno-psychologický model uvedomeného správania. Zámery majú najbezprostrednejší vplyv na správanie. Zámery sú ovplyvňované postojmi a subjektívnymi normami alebo vnímaním sociálnych tlakov. Postoje sú určované názormi o dôsledkoch správania a subjektívne normy sú ovplyvňované činmi dôležitých iných ľudí.

Teorie odůvodněné činnosti
Definition:

Sociálně-psychologický model uvědomělého chování. Záměry mají bezprostřední vliv na chování. Záměry jsou ovlivňovány postoji a subjektivními normami nebo vnímáním sociálních tlaků. Protože jsou určovány názory o důsledcích chování a subjektivními normamy jsou ovlivňovány činy významných(důležitých) osob.

Teorie sociálního porovnávání
Definition:

Teorie z oblasti psychologie, která předpokládá, že když jsou lidé zmateni (nevyznají se ve svém vnitřním stavu), obracejí se na okolí, aby si byli schopni svoji situaci objasnit pomocí někoho jiného.

Tercera variable
Definition:

Teoría que sostiene que las variaciones observadas en la relación entre entorno social y salud se deben a una tercera variable como la clase social o la personalidad.

Terminología controlada
Definition:

Una serie limitada de términos enumerados destinados a transmitir información de modo inequívoco.

Terminologie de control
Definition:

Un set finit de termeni destinat sa exprime informatii ambigue.

Terveyden edistäminen
Definition:

Pyritään varmistamaan terve väestö kautta sairauksien ennaltaehkäisyyn ja edistää terveitä elämäntapoja.

Terveydenhoidon informaatiojärjestelmä
Definition:

Tietojärjestelmä käytetty terveydenhuollon järjestämisen sisällä helpottaa viestintää, integroida tietoja, kirjata terveydenhuollon toimenpiteitä, suorittaa kirjaamista tai muutoin tukea tehtävien järjestämistä.

Terveydenhoitojoukkue
Definition:

Terveydenhuollon ammatilaisien yhteensovitettu ryhmä, sisältään lääkäreitä
kuten lääkäreitä, sairaanhoitajia, tapauksien johtajat, ravitsemusterapeutteja, proviisoreita, terapeuteja ja muuja ammattiharjoittelijoita, että ovat yhdessä hoitamaan potilaita ja / tai kuluttajia.


Terveydenhuolto-korvaus
Definition:

Korvaustavoiden menetelmä johtamisen hoidon suunnitelmissa, jossa terveydenhuollon tarjoaja on maksettu kiinteänä summa henkilöstä tiettystä ajanjaksosta riippumatta määrän palveluista.

Terveydentila
Definition:

1.Terveys on tilaa täydellistä fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia eikä pelkästään sitä, että ei ole sairasta tai vammainen.
2.perustetu antropologia, joka kunnioittaa koko henkilön, on dynaamisen jännitteitä kohti fyysisen, henkisen, sosiaalisen ja henkisen harmonian ja ei vain ole sairas, jonka avulla henkilöt voivat suorittaa tehtävänsä, joita ne on uskottu, että kanssa elämänvaihe, jossa ne ovat.


Terveysinformaation infrastruktuuri (ylärakenne)
Definition:

Julkisten ja yksityisten resurssien joukko,
kuten sisältään verkkoja, tietokantoja ja toimintatavoja, keräämista, tallentamista ja siirtämista terveyteen liittyvää tietoa varten.


Terveyspsykologia
Definition:

Yhteismäärään erityiset koulutus-, tiede-, ja ammatillisen panos kurinpidosta psykologia, edistämisen ja ylläpitämisen terveyttä, ehkäisyä ja hoitoa sairauden, ja tunnistaa, mitä etiologic ja analysointilaitosten korreloi terveyden, sairauden ja niihin liittyvät häiriöt .


Terveystaso 7
Definition:

Erikoisstandardien työryhmän on perustettu kehittämään terveydenhuollon tietojen normejen vaihdon riippumattoman tietokoneen sovelluksien välillä; erityisesti terveydenhuollon tietojen sanomanvälityksien standardia on kehitetty ja hyväksytty HL7 standardien ryhmän.

Terveysuskomalli
Definition:

Malli on suunniteltu ennustaa terveyttä käyttäytymistä. Se ehdotti, että suurimmat vaikutukset koetaan herkkyys taudin uhkaa taudin koituvaan hyötyyn toimia, ja koettu esteitä toimia.

Displaying results 41 to 60 out of 131

< Previous Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Next >

Valid XHTML 1.0 Transitional
Blind Friendly Web