Healthcare Organization Human Resuorce Management

Search for term:

Käyttöliittymä
Definition:

Hakemus, jonka avulla käyttäjät voivat syöttää tiedot tietokoneelle ja joka esittää tiedot käyttäjälle.



Käyttöliittymäsovellus
Definition:

Usein kättöliittymän graafisen ohjelma, että auttaa käyttäjälle manipuloida tietoja datassa ja tai ei tarvitse tietää tietopohjoiden yksityiskohtoita suunnittelua tai miten kyselyja ohjelmoidaan.

Käyttöönottovaihe
Definition:

Tärkin askel järjestelmässä Elinkaanri Aika [LT], jossa järjestelmä on rakennettu ja perustettu sen suunnittelun eritelmien päällä.

Kehittyminen
Definition:

Positiivisen vahvistamisen asteittaisen likiarvojen toivottujen käyttäytymistä.


Kehon painoindeksi
Definition:

(1) BMI = kg / m2 (2) Quentelet jakaa paino kg neliöjuurilakia korkeus metreinä.

Keskimääräinen kustannus
Definition:

Kaikkien kiinteät kustannukset ja muuttuvat kustannukset ovat lyhyellä aikavälillä. Keskimääräiset kustannukset ja yhtä suuret kustannukset jaetaan tuodosta. Että pitkällä aikavälillä keskimääräisen hinta on vähintään mahdollisista kustannuksista yksikköstä tuotettavasta tietyn tuotannon taso, kun ei ole kiinteitä kustannuksia.

Kieltäytyminen
Definition:

Noudattamatta jättämisen neuvoja antanut lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja.

Kiinteät kustannukset
Definition:

Kiinteät kustannuksien täydentää suhteellista. Kiinteät kustannukset ovat syntyneet siinä järjestyksessä sen varmistamiseksi, että yritys voi tuottaa ja myydä. Niin kiinteät kustannukset yhtiön rakenteiden on määritelty, että toisin sanoen sen organisaatiosta ja valmiuksia, minkä vuoksi ne myös ovat kutsuttu rakenten kustannukset. Nämä kustannuksia eivät ole vahvistettu. Jos päätökset tehdään muuttaa yhtiön rakenteita, sitten rakenne kustannukset myös muutetaan.

Klient-Server
Definition:

Informationsbehandling interaktion som distribuerar ansökan behandling mellan en lokal dator (klient) och en fjärrdator resurs (servern).

Klient-server
Definition:

Interakce, která distribuuje zpracování dotazu (požadavku,žádosti) mezi lokálním počítačem (klient) a zdroji vzdáleného počítače (serveru).

Klientelská zdravotná Informatika (CHI)
Definition:

Aplikovanie technológií lekárskej informatiky, ktoré sa sústreďujú na pacientov alebo na zdravých jedincov ako na primárnych užívateľov.

Klient–Server
Definition:

Interakcia spracovávania informácií, ktorá distribuuje spracovanie aplikácie medzi lokálnym počítačom (klientom) a vzdialeným počítačovým zdrojom (serverom).

Kliininen asiantuntijajärjestelmä
Definition:

ATK-ohjelma on tehtty diagnooosille tai hoidon järjestelylle päätöksiä kannattamista varten oppineisuuden tasolla, että kliinisen expertti voisi antaa.

Kliininen hoitoväylä
Definition:

Eritysen tauden suunnitelma, jossa määritellään kliinisien tavoitteet, väliintulot ja odotetut tulokset on annettu ajaksi episodiksi [TP].

Kliininen informaatiojärjestelmä
Definition:

Terveydenhuollon tietojärjestelmän komponentit on tarkoitettu tukea potilaiden hoidon toimitusta, jotta sisältään käskeyksien yhteykset, tulosten raportointi, hoidon suunnittelut, ja kliinisen dokumentaation.

Kliininen informatiikka
Definition:

Biolääketieteen tietotekniikan menetelmin hakemus on potilaan hoidon domeenilla, tietojen ja lääketieden ydistys on suuniteltu avustamaan johtamisessa ja kliinisen tietoen ja tietojen käsittelyssä tukemaan kliinisen käytännön.

Kliinisen päätöksenteon tukijärjestelmä
Definition:

ATK-perutettu järjestelmä, joka auttaa lääkärille tehdä päätöksiä potilaiden hoidosta.

Kliinisen tiedon varasto
Definition:

Kliinisen tietokanta on optimoitu varastoa ja palautta varten yksilöllisille potilaille ja on käytetty kannattaa potilaiden hoito ja jokapäiväsien operaatiot.

Kliiniset kokeet
Definition:

Kokeilut, jossa tiedot erityisesta potilaasta vuorovaikutuksesta kootaan ja analysoidaan, että oppia uusien hoitomuotojen tai testien turvallisuudesta ja tehosta ja saada tietoa taudista prosesseista, jotka eivät täysin ymmärretty.

Kliiniset muutokset
Definition:

Julkaissut muutoksien joukko kansainväliseen luokitukseen Tautiin [ICD], joka tarjoaa lisän yksityiskohdan tasoja, että tarvittaan tilastotiedolle ja epidemiologisen raportointille.

Displaying results 21 to 40 out of 143

< Previous Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Next >

Valid XHTML 1.0 Transitional
Blind Friendly Web