Healthcare Organization Human Resuorce Management

Search for term:

Avskrivningar
Definition:

Avskrivningar avser de kostnader som uppstår i slitaget på produktionsanläggningar och tillgångar i tillverkningsprocessen. Syftet med avskrivningar är att upprätthålla värdet på de anläggningar som används. Det resultatindikatorer potential för en befintlig anläggning, uttryckt i monetära enheter, måste upprätthållas under dess användning. Följaktligen de produktionsmedel som måste skrivas av mot ersättningskostnaderna eller aktuella marknadsvärdet, så att i slutet av sin livslängd (och med tanke på inflationen) en likvärdig anläggning med samma prestanda kan köpas för att ersätta det. Detta leder ofta till ett behov av en större avskrivningar än vad som tillåts av skattemyndigheterna. Således, för redovisning görs en åtskillnad mellan skatte-och imputerade avskrivningar. Endast det senare är relevant i kostnadsredovisning. Men i US-GAAP, endast balansräkningen avskrivningar siffror beaktas i kostnaderna för försäljning metod.

Avslappning
Definition:

INTRANSITIV verb spendera tid till mods: att spendera tid vila eller göra saker för nöjes skull, särskilt i motsats till eller som en befrielse från den ansträngning och stress i vardagen.

Azzardo morale
Definition:

Termine assicurativo relativo ai disincentivi creati dalle assicurazioni per determinati soggetti, al fine ridurre la quantità di assistenza richiesta. Esprime generalmente la quantità aggiunta di assistenza richiesta, derivante dalla riduzione del costo netto delle cure attribuibili all’assicurazione.

Displaying results 181 to 183 out of 183

< Previous Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10

Valid XHTML 1.0 Transitional
Blind Friendly Web